www.carcam.nl
View RSS Feed

FRchippie

Te koop

Rating: 2 votes, 3.00 average.
Zo beste lezers, hoog tijd voor een update. U heeft er een poosje op moeten wachten maar de reden daarvoor zal snel duidelijk worden. Wat heb ik dan allemaal te vertellen? Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Meteen maar beginnen met het slechte nieuws: de [URL="http://www.catalogusprijs.nl/uploads/pics/audi_rs5_01.jpg"]RS5[/URL] en de [URL="http://fondoscoches.com.es/images/wallpapers/seat-ibiza-cupra-bocanegra-695209.jpeg"]Ibi Cupra[/URL]/[URL="http://www.autoblog.nl/gallery/0_Beurzen/Geneve_2010/Volkswagen_Polo_GTI/slides/Volkswagen_Polo_GTI-1.jpg"]GTI[/URL] komen er niet. Dat was voor Pon niet onderhandelbaar. Niet onderhandelbaar? Maar dan is er dus wel onderhandeld? Ik hoor het u denken. Tijd om (een deel van) het hele verhaal te vertellen.

Vrij snel na het online gaan van het vorige blog werd ik benaderd door ‘iemand’ van PON. Men wilde met mij praten. Of het mij ernst was? Verteld dat ik overwoog de [URL="http://www.geenklantenservice.nl"]Anröchte-methode [/URL]te hanteren en dat ik zeker van plan was door te gaan tot het gaatje. Daar schrok degene aan de andere kant van de lijn wel even van. Ik heb uitgelegd dat ze wat mij betreft zichzelf in deze kansloze positie gemanoeuvreerd hadden, maar dat het mij er meer om ging de onzettende stommiteit aan de kaak te stellen dan er zelf beter van te worden. Dat ik heus niet echt op zoek was naar een RS5, ik kan het onderhoud van zo’n ding niet eens betalen. (of had ik er ook een onderhoudscontract bij moeten vragen?) Maar een Ibi Cupra of een Polo GTI toch wel leuk zou zijn. En het hoefde niet persé; “Ik ga wel door en leer alle ontevreden klanten wel hoe ze u het leven zuur kunnen maken. Als één zeurpiet haar zin krijgt dan hebben al die andere (terecht) ontevreden klanten ook recht op een meer dan passende vergoeding.”

Het werd allemaal niet zo geapprecieerd. Ik hoorde wat zenuwstuipen opkomen. Het gesprek werd beëindigd maar ik had de verwachting dat dit niet het laatste gesprek zou zijn. Een verslag van het hele proces wat volgde zou te ver voeren, maar de einduitslag wil ik jullie niet onthouden. Uiteindelijk zijn we er voor beide partijen bevredigend uitgekomen. Die [URL="http://goedewijn.info/quevedovintage-05.html"]wijn van PON [/URL]smaakt goed (de eerste fles is al leeg), en ik heb er een baantje bij.
De [URL="https://www.nvo2.nl/sites/nvo2.nl/files/linkedin%20smurf2.jpg"]werkgroep ‘Nieuwe Media’ [/URL]van Pon heeft een nieuwe project-manager. En het eerste wat die gedaan heeft is [URL="http://www.google.nl/search?tbm=isch&hl=nl&source=hp&biw=1362&bih=622&q=monique+anrochte&gbv=2&aq=f&aqi=g1&aql=&oq="]mevrouw Anröchte[/URL] buiten de deur zetten. Ik kreeg de vrije hand en die mevrouw hoeft mij niet te leren hoe je met nieuwe media omgaat en qua ideeën dacht ik ook niet dat ik haar nodig had. [URL="http://www.bgmagazine.nl/Portals/0/images/news/press/UWV_logo.jpg"]Opgeruimd staat netjes[/URL].

Ik zit alleen nog met een groot probleem. [URL="http://belgium.seat.com/static/su/be/SEAT/site/2009/IbizaST/choices/colours/img/tribu.jpg"]Ik heb iets te verkopen[/URL]. Dat zit namelijk zo:

SEAT Ibiza ST Sport 1.2 TSI 77kW/105pk Ecomotive
Consumentenprijs incl. BTW en BPM €19.195,00
Extra opties
Bixenon koplampen
Bluetooth + USB poort gecombineerd
Houder/kabel tbv iPod
Design pakket
Leerpakket
Lichtmetalen velgen 17 inch (Saga)
Speciale kleuren (Bijzondere lakken) Tribu
Technic pakket

Een Cupra/GTI was niet bespreekbaar, een Ecomotive wel. Nou weet iedereen wel [URL="http://www.seat-online.nl/showthread.php?24-SEAT-Online.nl-Café&p=52267&viewfull=1#post52267"]hoe ik over de 1.2TDI denk[/URL], dus dat was voor mij niet bespreekbaar. Dus werd het een 1.2 TSI. Jawel, u leest het goed: een auto! Een Ibiza ST 1.2TSI Sport in de kleur Tribu met alle opties die er te bestellen zijn. Men vond bij PON de dreiging blijkbaar dusdanig groot dat een genoegdoening (of noem je dat zwijggeld?) wel op zijn plaats was. Binnenkort dus te koop deze schitterende auto met zeer weinig kilometers.

Te koop? Ja, te koop, want de opbrengst leg ik bij de Arosa en de FR en koop er vervolgens twee andere leuke auto’s voor. Dus als iemand belangstelling heeft voor deze schitterende auto, stuur me een pb en we gaan onderhandelen.

Dus is het goede nieuws: het werkt! Maak een internetpagina, zorg dat je gelezen wordt en voila, men moet en gaat door de knieën. En als u mij aan het werk wilt houden met de werkgroep, maakt u dan, als u niet tevreden bent over de auto of de service van uw dealer, alstublieft die pagina’s.

Submit "Te koop" to Google Submit "Te koop" to Twitter Submit "Te koop" to Facebook Submit "Te koop" to Myspace Submit "Te koop" to StumbleUpon Submit "Te koop" to Digg Submit "Te koop" to Delicious

Comments

 1. Cordoba's Avatar
  Je meet jezelf wel een reputatie aan. Met drie Seats in de verkoop, begin je toch echt op een autoverkoper te lijken.
 2. Redhead's Avatar
  Ongelofeloos Zeg . Dus een project bijbaantje levert al meteen 20K op. Dat ze die niet als Leasert gaven Maar meteen als steekpenning is wel erg typisch. Hoe neutraal gekleurd is zo'n projectgroep nu nog wel.

  We mogen hier ook wel oppassen met wat we te melden hebben zo.
 3. Cojones's Avatar
  Oeh, doe je er wel goed aan, om met net een nieuwe baan op zaak je auto en plein public aan te bieden? Had op zijn minst het fatsoen getoond om een ander alias aan te maken.
 4. Genieter's Avatar
  Ik geloof er geen moer van.....
 5. ralphh's Avatar
  Leuk verzonnen, had het je gegund maar PON geeft nog geen cilinderkop weg laat staan een auto.
  Je had erbij moeten vermelden dat ze het contractueel vergeten waren dat je die auto niet mag verkopen,
  en de ecomotive had je natuurlijk ook direct genomen als je voorhad hem toch te gaan verkopen.

  Oh ja..bij deze..ben nog steeds boos op PON vanwege die geen coulance op gescheurde cilinderkop..kun je
  dat even doorgeven dan kan ik mij wellicht de moeite sparen om al die pagina's aan te maken want ik weet nu dat
  de werkgroep ‘Nieuwe Media dit forum regelmatig bezoekt.

  (ecomotive is goed genoeg hoor!)