SEAT-Online.nl biedt bedrijven de mogelijkheid om sponsor te worden. Het sponsorpakket heeft een looptijd van een kalender jaar en bestaat uit:

- Een (zelf aan te leveren) vaste banner op de voorpagina (portal) van SEAT-Online.nl. (Afmetingen zijn 200 pixels breed bij 40 pixels hoog. Geen GIF bestand). Met een klik op de banner worden de bezoekers doorgezonden naar uw eigen website.
- Een (zelf aan te leveren) roterende banner voor op de overige pagina’s van SEAT-Online.nl (Afmetingen zijn 600 pixels breed bij 80 pixels hoog). In deze banner worden de verschillende sponsoren om beurten weergegeven. Ook via deze banner is het mogelijk om door te klikken naar uw eigen website.
- Een introductie van uw bedrijf op de voorpagina (portal) van SEAT-Online.nl. Deze blijft gedurende de eerste week van uw sponsorschap bovenaan de portal staan.
- Een eigen sub-forum voor uw bedrijf, waarin u onbeperkt aanbiedingen en nieuwsberichten kunt plaatsen.
- Een ledenaccount met de status Sponsor voor uw bedrijf. Met dit account krijgt u toegang tot uw eigen sub forum en kunt u deelnemen aan discussies op heel SEAT-Online.nl.
- De mogelijkheid om maximaal 12 keer per jaar een bericht te plaatsen op de portal.
- De mogelijkheid om onder de vlag van SEAT-Online.nl meetings te organiseren en/of aan te kondigen.

Prijs voor het totaalpakket op aanvraag.

Daarnaast is het mogelijk om op SEAT-Online.nl te adverteren waarbij ook maatwerk mogelijk is.

Er wordt geen exclusiviteit geboden. Dit betekend dat u op SEAT-Online.nl geconfronteerd kunt worden met concurrerende bedrijven.


Statistieken juni 2017:
- Aantal leden 11944
- Aantal actieve leden 669
- Aantal post per maand 3452
- Aantal bezoekers per dag 250+

Neemt u bij interesse of voor aanvullende (prijs) informatie contact met ons op via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Crew SEAT-Online.nl